Om Henriksdal

Varmt välkommen till www.henriksdal.com! Detta är en företagsblogg vilket innebär att vi kommer skriva och blogga om affärer, ekonomi, utveckling och allt som hör till. Vi som skriver sitter (oftast) på ett naturskönt område vid en dalgång vilket förhoppningsvis kan ge innehållet på sidan en extra naturlig touch.

Målsättningar med bloggen

affärer

Syftet med Henriksdalsbloggen är att nå ut till andra företagare. Vi vill inspirera och hjälpa kollegor att lyckas bättre och nå sina mål. Samtidigt är vi angelägna om att knyta nya intressanta kontakter med hjälp av bloggen.

Vårt motto är att desto mer värde man delar med sig av, desto mer får man tillbaka. Istället för att hålla all kunskap för sig själv tjänar man mer på att dela med sig av den och hjälpa andra. Karma kan man också kalla detta.

I framtiden hoppas vi även kunna ge ut en tidning med råd och tips till företagare och vi har även högtflygande drömmar om att starta en podcast. Vi tror definitivt att podcasts och liknande medier som baseras på ljud kommer växa sig allt starkare framöver. Redan nu kan vi se hur deras popularitet har vuxit explosionsartat, tillsammans med bland annat ljudböcker. Anledningen är, enligt oss, att människor är allt mer upptagna och söker efter sätt att multitaska. Då är det perfekt med ljudupptagningar som man kan ha exempelvis när man kör bil.

Vad ni kan läsa om här

Detta är som sagt en företagsblogg och vår målsättning är att vara öppensinnade och breda i våra artiklar. Ni kan därför läsa om bland annat säkerhetsrakhyvlar, leksaker och bilindustrin här!

Vi hoppas ni kommer finna bloggen intressant och tveka inte att höra av er om ni har synpunkter eller kritik!